Apel către patrioți: Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră!

[wpedon id=534]

Având în vedere cenzura instalată, atât la nivelul autorităților, cât și a mass-mediei, ținând cont de demersurile pe care le-am făcut, în calitate de jurnalist de investigații, de activist, împreună cu OCHR, pentru a devoala neconstituționalitatea ordonanțelor militare și abuzurile săvârșite asupra cetățenilor, pagubele incomensurabile produse la nivel socio-economic, avem nevoie de informațiile dumneavoastră:

Noi vă punem la dispoziție un sistem securizat, care vă garantează anonimatul, prin care ne puteți trimite: documente, filmări, mărturii, poze, orice fel de informații care confirmă abuzurile săvârșite asupra cetățenilor, dar și presiunile la care sunt supuși oamenii. https://secured.ochr.ro

https://secured.ochr.ro

Dacă sunteți medic și aveți cunoștință de acțiuni de intimidare și de amenințare împotriva dumneavoastră, sau a altor medici, pentru a minți, sau pentru a acționa împotriva jurământului lui Hippocrate, vă rugăm să ne lăsați dovezile pe acest link securizat: https://secured.ochr.ro

Dacă sunteți parte a sistemului, sub ordin, în instituții militare, sau militarizate, și aveți informații despre acțiunile de cenzură informatică și ați fost presați să acționați în acest sens, puteți să ne lăsați informațiile pe acelasi link securizat: https://secured.ochr.ro

Oricine poate ajuta, civili, sau nu. Doar cu ajutorul vostru putem sparge zidul construit de sistem, atât în media, cât și la nivel guvernamental.

Oamenii care au fost supuși abuzurilor și ale căror drepturi fundamentale au fost încălcate, oamenii care au suferit pierderi economice în urma acestei crize, oamenii care au fost amenințați să acționeze ilegal, se pot constitui parte vătămată într-un proces în care veți fi reprezentat de noi, tocmai pentru a devoala acțiunile criminale.

Demersurile noastre legale: https://atomic-temporary-165985894.wpcomstaging.com/2020/04/29/document-oficialdrepturile-omului-incalcate-si-ingradite-prin-acte-ale-guvernului-romaniei/

SESIZARE PENALA INAINTATA CATRE 50 DE TARI

Demersurile mele jurnalistice le găsiți pe site-ul acesta.

[wpedon id=534]

7 comments

  1. Deci …. sa ne intelegem ,aveti nevoie de ajutorul nostru,nu ??? Pai si cand noi avem nevoie de ajutorul vostru ,voi ce faceti ??? Demonstrati ca sunteti ceea ce spuneti si mai vedem … Daca aveti posibilitatea ,DISTRIBUITI ceea ce spunem in toata tara,pe toate publicatiile(peste tot) ! Abia dupa aceea vom discuta despre credibilitatea voastra .

    Like

    • Cu cine vorbești, prietene? Du-te și plânge-te la presa și mass-media care oa 40 milioane de euro, nu la noi, cei care am făcut nspe demersuri juridice concrete, aici și în afara.

      Like

      • Stimata doamna, cu toata sinceritatea si bunavointa fata de eforturile dumitale absolut minunate, trebuie totusi sa specific ca asa-numita azi cruce malteza este de fapt o forma a crucii folosita in primele secole de crestinism, lucru atestat de bisericile din Cappadocia de secol V-VII, unde peretii bisericilor si manastirilor sapate in gresie abunda in fresce cu acest tip de cruce cu brate egale si capetele crestate. Odata intrati in Asia Mica, hospitalierii au preluat crucea si o perpetueaza pana azi, lasand impresia de ocultism. Este, din pacate, un alt exemplu celebru de preluare si corupere a unui simbol stravechi de catre ocultii acestor timpuri sinistre (svastica e alt exemplu). Traim si un razboi al simbolurilor, nu doar unul biologic (corona) sau ideologic, si ma tem ca pierdem spectaculos acest razboi pentru ca suntem prea lenesi sa ne informam ce inseamna aia sau cealalta. In rest… mult succes!

        Like

      • Este irelevant ce însemna odată. Contează cine este parte a ordinului iezuit și ce simboluri folosesc. Și curcubeul era simbol creștin, acum este asociat LGBT.

        Like

  2. Bună ziua. Sunt mămică a 2 copii de 5 ani și 10 luni și 10 ani și 5 luni. Noi locuim în Luxembourg de 5 ani și ceva. Aici sa hotărât începerea scolii din 25 mai și copii sunt obligați de către minister să poarte măști pe față în timpul pauzei și peste tot în școală unde nu se poate menține distanță de 2 metri. Sunt obligați să stea la distanță de 1.5 metri în clase. În transportul public sunt obligați să poarte măști pe față. Cu toate că s-a făcut petiție la minister pentru amânarea scolii, nu sa ținut cont de ea. Eu ca părinte constat că se încalcă la greu drepturile copiilor și libera exprimare. Vă rog să mă ajutați. Cum pot să acționez împotriva acestor nedreptăți care încalcă la greu drepturile copiilor?

    Like

    • Bună ziua, vă mulțumesc pentru mesajul și problema semnalată. Dat fiind faptul că sunteți cetățean român, puteți face o sesizare penală pe tema asta, atât către ambasada României în Luxemburg, cât și o plângere penală, dar trebuie adunate mai multe mărturii ale altor persoane

      Like

Leave a comment