Vaccinarea obligatorie este deja aici:Ordinul de ministru și prevederile OMS.

Conform unui ordin de ministru semnat atât de Horațiu Moldovan, Secretar de stat în Ministerul Sănătății, cât și de Monica Anisie, Ministrul Educației, toți actorii implicați în învățământul românesc, de la DSP, la inspectorii școlari, la dascăli și personalul auxiliar nedidactic și, mai ales, medicii din școli, au o rubrică dedicată atât “imunizării”, cât și “acțiunilor medicale profilactice”, adică vaccinării.

Mai mult decât atât, acest ordin de ministru a fost pus în dezbatere pe data de 15 septembrie, dezbatere netransparentă, la care nu au participat nici reprezentanții societății civile, nici reprezentanții părinților, elevilor, sau profesorilor. A fost o dezbatere pe repede înainte, la fel ca cea din comisiile parlamentare pe tema legii 136. Acest ordin de ministru reglementează nu numai aceste acțiuni de vaccinare, dar și reale campanii pro-vaccinare în cadrul învățământului.

Acțiunile cu “caracter profilactic” înseamnă vaccinare. Cu alte cuvinte, printr-un tertip inserat în această declarație, părintele semnează de la bun început o hârtie prin care își dă acordul pentru efectuarea acestor proceduri.

Și, pentru că nimic nu este întâmplător, tot în aceeași perioadă a apărut OMS și a spus că acordul pentru vaccinare este prezumat prin simpla prezență a elevilor în instituția de învățământ. Acest lucru nu numai că încalcă drepturile pacientului, privind exprimarea consimțământului, dar anulează drepturile părintești, întrucât părintele responsabil de copilul său nu-și poate exprima acordul pentru o procedură medicală efectuată asupra minorului.

Pentru vaccinarea antigripală, copilul trebuie să fie perfect sănătatos, ori, conform spuselor oficialilor, ne aflăm într-un “context epidemiologic de mare risc”, nu? Atunci, cum poți vaccina copiii, când tu ai pandemie de SARS-CoV-2, iar transmiterea este comunitară, deci este imposibil de ținut sub control?

Mai mult decât atât, au creat precedentul “cazul suspect, cazul probabil”, despre care vom discuta în detaliu în alt articol, și “asimptomaticii”. Cu alte cuvinte, oficialii susțin că, practic, toți cetățenii pot fi infectați cu SARS-CoV-2. Acest virus cauzează boala numită COVID-19, boală care se manifestă ca o gripă. Așadar, cum poți să vaccinezi copiii, în condițiile în care tu susții că ei ar fi, oricum, bolnavi, iar acest lucru este complet contraindicat?

Imunizările, dacă se fac, se fac înainte de o epidemie de gripă, nu în timp ce deja circulă un virus de tip gripal. Deci, ori acesta nu circulă, ori, voi, oficialii, vreți să faceți o campanie de vaccinare în condiții periculoase, cu bună știință.

Același principiu se aplică în cazul oricăror alte categorii de persoane.

Ca de obicei, opoziția nu a comentat nimic despre acest ordin de ministru, cum nu a comentat nici despre legea carantinarii, sau despre legea 136.

Unul dintre motivele pentru care opoziția tace îl reprezintă faptul că Marcel Ciolacu este inițiatorul și promotorul legii vaccinării obligatorii.

După părerea mea, acest abominabil ordin de ministru este doar un test pentru a vedea care este reacția adulților în contextul vaccinării obligatorii în școli. Dacă va exista o reacție negativă, atunci Ciolacu poate, oricând, scoate legea vaccinării obligatorii din sertarul în care zace la Camera Deputaților. Și va trece, exact cum au trecut și celelalte legi neconstituționale: ca prin brânză.

Eu nu spun că e bine, sau că nu e bine, să te vaccinezi, ci doar remarc faptul că se dorește, prin diverse tertipuri, ocolirea consimțământului privind o procedură medicală și că, astfel, se încalcă niște legi și tratate internaționale pe care România le-a semnat.

Și trebuie să vă întrebați “de ce?”.

Donați pentru a susține jurnalismul independent!

https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534]

IBAN: RO74INGB0000999908232066