Soluția lui Merkel pentru rezolvarea crizei:Mai mult globalism!

Cancelarul Angela Merkel și-a expus joi obiectivele pentru președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, afirmând că o implicare globală și o guvernare internațională sporită reprezintă calea de urmat pentru rezolvarea problemelor Uniunii Europene.

“Consecințele globale dramatice ale pandemiei (coronavirus) cer ca Europa să-și asume mai multă responsabilitate globală”, a declarat Merkel pentru camera inferioară a parlamentului din Bundestag.

“În acest moment, lumea are nevoie de vocea puternică a Europei pentru protecția demnității umane, a democrației, a statului de drept și a libertății”, a adăugat ea, relatează Reuters.

Nu este pentru prima dată când Merkel a făcut afirmații de acest fel, pretinzând o implicare globală a Uniunii Europene. Soluția ei este simplă: mai multă Uniune Europeană, în mai multe locuri și mai des. În ciuda dovezilor clare, care au arătat cât s-a chinuit Uniunea Europeană, încă din prima zi, pentru a se pune de acord în unanimitate cu privire la ce trebuie să facă și cum să facă pentru a limita impactul pandemiei asupra statelor membre.

Scandalul care ocupă prima pagină a ziarelor din Germania este cel cu privire la plasarea copiilor în grija pedofililor, timp de peste 30 de ani, chiar cu ajutorul autorităților germane: https://iosefinapascal.com/2020/06/17/autoritatile-din-berlin-au-plasat-copiii-cu-pedofili-timp-de-30-de-ani-investigatie-halucinanta/

Mai mult decât atât, Deutsche Bank se află în pragul falimentului: https://iosefinapascal.com/2020/06/10/deutsche-bank-in-pragul-falimentuluieconomiile-europene-in-pericol/

Stai și te întrebi, dacă ești normal la cap, după modul precar și discriminatoriu în care Uniunea Europeană a gestionat criza sanitară, după scandalurile fără precedent din Germania, oare ar mai trebui să urmăm modelul german?!

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: