Jaf în Brazilia:Spital gol, primește subvenții pentru pacienți COVID-19!

5 parlamentari brazilieni, alături de alți cetățeni, au mers din spital în spital, la îndemnul Președintelui Braziliei, Jair Bolsonaro, ca să verifice numărul real de pacienți internați cu COVID-19.

Spitalul din video este încă în construcție, dar susține că este nevoie de el pentru că au 5000 de infectati în stare gravă și 200 de morți. Cetățenii au intrat pentru a-l verifica și au descoperit că spitalul este o mizerie absolută, nu este terminat și nu tratează niciun fel de pacienți. Guvernatorul fură banii statului și contribuabililor, mințind cu privire la numerele reale ale infectărilor, pentru a putea accesa banii destinați pacienților COVID-19.

Conducerea spitalului, împreună cu guvernatorul, spun că au 5000 de pacienți și, astfel, primesc banii de la stat pentru a ajuta la tratarea celor care s-au îmbolnăvit, deoarece acesta este un spital privat, acest lucru fiind menționat în videoclip. În ciuda faptului că spitalul este neterminat și că nu sunt pacienți, ei încă mai primesc subvenție de la stat.

Schema de delapidare ajută și pentru a ține populația sub control și pentru a împinge vaccinarea obligatorie.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US [wpedon id=534] ❗