Hillary Clinton a pierdut apelul! Trebuie să depună mărturie, iar Google să predea e-mailurile.

Pe fondul haosului și anarhiei din SUA, din cauza politicilor pro-anarhie ale democraților, care au beneficiat de toată atenția publică în ultimele două săptămâni, e firesc să pierzi alte știri importante, mai ales dacă acea știre nu a a apărut, nici măcar în trecere, pe vreun post de televiziune.

De exemplu, știrea conform căreia Hillary Clinton a pierdut apelul la Curtea de Apel a Statelor Unite din D.C. pe 2 iunie, unde a încercat să evite să depună mărturie sub jurământ despre e-mailurile sale și despre cazul Benghazi.

Donate to support independent journalism! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US

Donați pentru a susține jurnalismul independent!

Reamintim faptul că acest proces a apărut în urma citației trimise către Google și Hillary Clinton, din partea organizației și publicației de justiție, Judicial Watch. Citația a fost autorizată de o instanță federală din Washington DC, pentru a preda toate e-mailurile lui Hillary Clinton dintr-un cont de Google, despre care se crede că ar conține e-mailurile fostului secretar de stat.

Pe 2 martie 2020, judecătorul Lamberth a admis cererea Judicial Watch de a-i primi de la Google documentele relevante și înregistrările asociate cu e-mailurile lui Clinton din timpul mandatului său la Departamentul de Stat. Judicial Watch încearcă să obțină de la Google documente și înregistrări relevante asociate cu e-mailurile secretarului Clinton în timpul mandatului său.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: