Vânzările de arme au crescut cu 80% față de aceeași perioadă a anului trecut!

Achizițiile de arme de foc au ajuns la un maxim istoric la începutul pandemiei de coronavirus, vânzătorii din mai multe regiuni din Statele Unite au declarat că vânzările au crescut din nou acum, de când au izbucnit protestele violente din SUA.

Peste 1,7 milioane de arme de foc au fost achiziționate în Statele Unite în luna mai, folosind datele colectate de sistemul național de verificare instantaneu al FBI. estimarea vânzărilor a reprezentat o creștere de 80% față de numerele raportate în mai 2019.

Asta ne dovedește clar că cetățenii americani nu se simt în siguranță și că nu consideră aceste proteste drept unele pașnice. Sute de videoclipuri în care vedem anarhiști care dau foc magazinelor, afacerilor locale, omoară oameni în bătaie, au dus la această creștere fulminantă. Amintim că 56% dintre alegătorii americani consideră că poliția se comportă adecvat, sau că nu este suficient de agresivă, în reprimarea manifestațiilor violente. Cu atât mai mult cu cât se încearcă “tăierea finanțării departamentelor de poliție”, sau chiar “desființarea poliției”.

Donate to support independent journalism! https://www.paypal.me/IoefinaPascal?locale.x=en_US

Donați pentru a susține jurnalismul independent!

Mai interesant este, însă, faptul că printre cei care au achiziționat arme se numără chiar scepticii, sau cei care nu au mai deținut armament.

Ținând cont de faptul că întreaga campanie a democraților se bazează pe “eliminarea armelor”, acțiunile violente de stradă pe care ei le susțin, nu le ajută cauza deloc.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: