Odată cu protestele Soros au apărut cifrele reale și testele de anticorpi…

De când au început protestele la nivel mondial, punctul de plecare fiind cele din SUA organizate de Soros, au început să apară și studiile conform cărora mortalitatea COVID-19 este de aproape 5 ori mai mică.

Rezultatele testelor de anticorpi sugerează că noul coronavirus este mai frecvent și mai puțin mortal decât a fost prezis.

Testele au relevat un număr mare de persoane din SUA care au fost infectate, dar niciodată nu s-au îmbolnăvit grav. Iar când aceste infecții ușoare sunt incluse în statisticile coronavirusului, virusul este, în fapt, mai puțin periculos.

Donate to support independent journalism

Donați pentru a susține jurnalismul independent

„Cele mai bune estimări actuale pentru riscul de fatalitate a infecției sunt cuprinse între 0,5% și 1%”, declară Caitlin Rivers, un epidemiolog al Centrului Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății Publice.

Npr

Acest lucru este în contrast cu ratele de deces de 5%, sau mai mult, bazate pe calcule care includeau doar persoanele care s-au îmbolnăvit suficient pentru a fi diagnosticate cu teste care detectează prezența virusului în corpul unei persoane.

Întrebarea mea este “De ce a tăcut toată propaganda, martorii COVID-19, care urla din toți bojocii de distanțare socială și mască obligatorie, fix când au pornit protestele Soros?”

Citiți mai departe despre protestele din SUA și nu numai https://iosefinapascal.com/2020/05/31/trumpantifa-e-organizatie-terorista-oameni-calcati-in-picioare-pentru-ca-tineau-steagul-americii-si-pentru-ca-isi-aparau-magazinele-de-protestatari/

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: