Doctorii avertizează cu privire la purtatul măștilor

Doctorul Rupert Harman din Spania avertizează că măștile purtate în timpul efortului fizic sunt periculoase:

„Unui bărbat din China i-a cedat un plămân după ce a alergat mai mult de doi kilometri în orașul epicentrului coronavirus din Wuhan, în timp ce purta o mască de protecție. Le spun tuturor să o ia ușor începând de luni, deoarece trecem oficial în faza 1 a blocajului. Deoarece toată lumea a fost izolată atâta timp, există dorința de a continua cu exercițiile fizice ca înainte, problema este că oamenii nu vor accepta că sunt nepregătiți și că trebuie să ia lucrurile încet. ”

Donați pentru a susține jurnalismul independent!

Medicul spaniol, Dr. Rupert Harman, a transmis un avertisment joggerilor de pe Costa del Sol din Spania, care urmează să înceapă să facă efort fizic de luni că există raporturi despre persoane cu plămânii deteriorați după ce au păstrat măștile de protecție în aer liber.

Sunt numeroase cazuri de oameni care chiar au murit în propria mașină, deoarece purtau măști. În special cei care poartă măștile N95.

Citiți articolul meu privind pericolul măștilor purtate pe o perioadă îndelungată de timp și în condiții improprii: https://iosefinapascal.com/2020/05/13/un-reputat-doctor-critica-purtarea-mastilorde-ce-se-promoveaza-purtarea-mastilor-de-catre-persoane-sanatoase-asimptomatice/

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: