Maria Grapini a participat la o întâlnire cu elevii școlii Colegiul Național ,,Mihai Eminescu, din Buzău

Europarlamentarul Maria Grapini le-a vorbit elevilor clasei a IX- a G, profil real, specializarea matematică-informatică de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu, din Buzău, în cadrul unei întâlniri virtuale, parte a unui proiect european ” Junior Ambasador”, pe tema ”Digitalizarea Uniunii Europene”.

Europarlamentarul Maria Grapini: “A fost o întâlnire constructivă pentru elevi. Apreciez proiectul european lansat în școli și scopul cunoașterii de către tineri a instituțiilor europene. Felicit profesorii, elevii și părinții pentru excelenta implicare!Mă bucur că elevii au ales această temă, deoarece digitalizarea ar trebui să aducă beneficii întregii societăți, punându-i pe oameni în prim plan și deschizând noi oportunități pentru întreprinderi. Soluțiile digitale sunt esențiale și pentru combaterea schimbărilor climatice și asigurarea tranziției către o economie verde.Mă bucur că elevii au fost interesați de această întâlnire virtuală, punând întrebări și despre problema momentului-criza sanitară.”

La finalul Conferinței europarlamentarul Maria Grapini i-a încurajat să se implice, să participe la proiecte și conferințe, dar și să pună întrebări.Așa cum face de fiecare dată la întâlnirile cu tinerii, elevi sau studenți, europarlamentarul Maria Grapini i-a premiat pe cei care au pus întrebări cu cărți care vor fi expediate la școala Colegiul Național ,,Mihai Eminescu, din Buzău.

Donați pentru a susține jurnalismul independent!

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: