Banciu:Vor să schimbe Constituția!Ce ați făcut pentru români în afara de a da amenzi?

Cine urmărește anchetele și intervențiile mele pe tema mass-mediei și a manipulării din pLandemie, știe că nu sunt deloc un fan al lui Radu Banciu, dar intervenția sa de săptămâna trecută a fost de o asemenea sinceritate și duritate, încât a trecut neobservată, intenționat:

„Statul veghează, l-ați văzut și pe ministrul Tătaru extrem de amabil cu noi, un om care într-adevăr își face datoria la maximum. De exemplu, în cazul importului de măști din Republica Populară Chineză, România a adus 1,2 milioane de măști defectuoase, fără licitație ca să ajungă pe mânile celor de la Unifarm, firma statului. Măstile au fost distribuite în spitale, însă nu aveau nici un fel de acoperire regulamentară. Nu îi protejau pe medici, pe cadrele medicale, de eventuale îmbolnăviri, au fost distribuite acolo la grămadă tocmai pentru că statul se îngrijește de oameni.

Donați pentru a susține jurnalismul independent!

În fiecare zi auzim de la Guvernul PNL și de la președintele Iohannis cum se face totul pentru ca sănătatea oamenilor să primeze. De asta sunt revoltați și cu decizia CCR, că nu mai pot avea grijă de sănătatea noastră. Între timp, i-au nenorocit pe acești medici. A spus că PSD vrea pieirea națiunii, cel mai mare corupt, care vrea să ne toace în picioare. El și cu Ludovic Orban au în vedere discuții pentru o eventuală modificare a Constituției. Va fi un referendum, va trebui Parlamentul să dezbată…Vor să modifice Constituția că nu le-a căzut bine decizia CCR care nu îi mai lasă să fure 120 de milioane de euro, la care se mai adaugă vreo 50 de milioane pe care le mai aveau ei.

Îi reamintesc președintelui Iohannis că prețurile au crescut în România de la începutul pandemiei cu 6,4%. Este o bătaie de joc monumentală! El a spus că se vor plafona prețurile. Ce ați făcut pentru oameni în afară de faptul că i-ați amendat?

Tocmai astăzi, Danemarca a considerat că nu există niciun fel de apărare pentru cetățean când acesta poartă mască. Danemarca nu recomandă cetățenilor săi în nicio împrejurare purtatarea măștii, pentru că acestea nu sunt corespunzătoare. Ministrul Danemarcei a declarat că atunci când se va demonstra clinic utilitatea în vreun fel al măștilor, atunci populația va purta. Într-adevăr, intervenție salutară pentru Europa. Așa se face într-o țară care lucrează pentru oameni. Măcar acolo sunt studii, e interesat cineva. Ei nu sunt ca turmele de oi, noi aplicăm ce cred alții. În România nu s-a făcut nici un studiu.”, a spus jurnalistul în ediția de pe 7 mai a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1tv.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: