VIDEO:Un medic devoalează manipularea Covid-19 la protest!

Încet, încet, apar din ce în ce mai multe mărturii, chiar din partea specialiștilor din prima linie, despre marile manipulării din pandemia de COVID-19 și despre cum autoritățile s-au folosit de acestea pentru a instaura dictatura.

Donați pentru a susține jurnalismul independent!


Iată ce declara ieri doctorul Jeff Barky la un protest împotriva măsurilor de restricție din SUA:


Dacă experții se înșală? Dacă, de fapt, nu salvăm vieți carantinându-i pe cei sănătoși? Dacă purtatul măștilor în public nu este eficient?

Numele meu este Jeff Barky și sunt un medic care reprezintă alți mii de medici din toată țara ale căror voci sunt suprimate pentru că nu suntem de acord cu mass-media și cu ‘experții’ care ne spun ce să facem.

Niciodată în istoria acestei mărețe republici nu am carantinat oameni sănătoși. Niciodată în istoria acestei mărețe republici nu le-am spus enoriașilor că este ilegal să își exercite dreptul la libertatea religiei. Și, totodată, că este necesar să ținem magazinele de marijuana deschise.

Niciodată în istoria țării nu ni s-a spus că nu poți merge la biserică pentru că nu e o nevoie esențială, dar că poți să mergi să faci un avort, pentru că asta e o nevoie esențială.

Niciodată în istoria țării nu am eliberat pușcăriași în masă, în timp ce vi se interzice dreptul fundamental de a vă cumpăra arme.

Când magazinele de băuturi alcoolice sunt esențiale, iar afacerile dumneavoastră nu sunt esențiale, ceva este profund greșit.

Această carte, Declarația de Independență și Constituția SUA, nu a fost creată pentru a subjuga oamenii, ci pentru a controla statul. “

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: