Gen. Flynn a fost exonerat!Victorie uriașă împotriva statului paralel din SUA!

Donati ppentru a susține jurnalismul independent

Se pare că Departamentul de Justiție a renunțat la acuzațiile penale împotriva fostului consilier general pe securitate națională, Michael Flynn (Ret.), potrivit Associated Press.

Știrea vine la o săptămână după ce noile probe dezvăluite avocaților lui Flynn au arătat că agenții FBI corupți încercau să-l determine pe Flynn să mintă, într-o înscenare odioasa pusă la cale de fostul director al FBI, James Comey, în speranța că va fi anchetat penal sau concediat.

Noile dovezile arată, de asemenea, că se știa că nu a comis nicio faptă penală. La acea vreme, anchetarea lui Flynn a fost folosită de democrați și de mass-media ca temei pentru investigația lui Robert Mueller cu privire la presupusele legături ale lui Trump cu Rusia. Dar Mueller nu a găsit nicio dovadă de „legături cu Rusia”, iar pe măsură ce, în cazul FBI și DOJ au început să apară probe de conspirație și acțiuni ilegale, Flynn și-a retras pledoaria de vinovăție la începutul anului. În februarie, procurorul general William Barr a numit un procuror separat, pe Jeffrey Jensen, pentru a examina cazul DOJ împotriva lui Flynn si, după cum se observă, au apărut dovezile care arată că Flynn și chiar întreaga administrație a lui Donald Trump au fost victimele unei conspirații între Departamentul de Justiție, FBI, CIA.

Acum urmează condamnările grele împotriva acestor indivizi, iar pentru România este foarte importantă condamnarea lui James Comey, care va duce la destructurarea “câmpului tactic” din justiție și, implicit, a DNA.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: