Globaliștii de la Hollywood:”Nu dorim revenirea la normal!Se impune o nouă ordine socială!”

“Madonna, Robert De Niro, Isabelle Adjani şi Yann Arthus-Bertrand se numără printre cei 200 de artişti şi cercetători din lumea întreagă care au lansat miercuri în cotidianul francez Le Monde un apel împotriva “revenirii la normal” după pandemia de coronavirus, dorindu-şi “o transformare radicală” a societăţii umane pentru a combate “consumerismul”, informează AFP.”

“Ni se pare de neconceput ‘să revenim la normal'”, au scris semnatarii acestei scrisori publice, iniţiate de actriţa franceză Juliette Binoche şi de astrofizicianul Aurelien Barrau.

Cu toate că această “scrisoare” este absolut sinistră și susține încălcarea drepturilor fundamentale ale omului, ea constituie și un autodenunț. Poate că această criză va fi, într-adevăr, “transformarea radicală a societății umane”, doar că nu cum și-o doresc globalistii, ci împotriva lor.

Oamenii se revoltă și protestează pretutindeni, online, sau fizic, e de ajuns să vedeți ce mesaje lasă internauții pe paginile de socializare ale “vedetelor” și ale avocaților apocalipsei, Bill Gates, Jeff Bezos, Hillary Clinton, etc.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: