Didier Raoult: “Nu va fi un al doilea val de îmbolnăviri cu COVID-19! “

Epidemiologiul care a tratat mii de pacienți cu hidroxiclorochină, Didier Raoult, a spus că datele privind răspândirea virusului au sugerat că a ajuns la o „curbă a clopotului”, afirmând că este un ciclu epidemic tipic, care ar trebui să excludă perspectiva unui al doilea val.

Prof. Raoult a spus: „Al doilea val este o fantezie care a fost inventată din gripa spaniolă, care a început vara și nu are nimic de-a face cu pandemia COVID-19. De obicei, o epidemie are o singură curbă. Urăsc să fac predicții, dar acest mod de manifestare este destul de comun pentru epidemii. În trecut, epidemiile au dispărut cu mult înainte de a avea mijloacele pentru a le ține sub control. Au dispărut oricum. Umanitatea nu a murit din cauza unei epidemii, ăsta este adevărul. Epidemiile încep, accelerează, cresc, dispar, și nu știm de ce.”

Prof. Raoult a spus că decizia guvernului francez de a începe măsurile de relaxare pe data de 11 mai a fost justificată.

[wpedon id=534]

https://www.express.co.uk/news/world/1275573/france-coronavirus-latest-news-second-wave-covid19-lockdown-updates/amp?__twitter_impression=true

Leave a comment