Spuma maro a presei care promovează ura și turnătoria de Paște

Foto 1: URSS 1930 – turnați-i pe cei care au petrecut Paștele

Foto 2: România 2020 – turnați-i pe cei care au petrecut Paștele

Articolul cu care se deschide pagina Dcnews astăzi

Titlul acestui articol care promovează turnătoria în stilul tipic stalinist și ura față de aproapele nostru, cu ocazia Paștelui, este înfricoșător deoarece accentuează cuvinte cheie, tipice pentru dictatură.

Faptul că mass-media este CUMPĂRATĂ de globalisti, de Big Pharma, de alte trusturi de presă, la rândul lor cumpărate și aservite, nu e un șoc. Dar același discurs stalinist îl are doctorul omniprezent, Streinu-Cercel:

“Noi nu știm cine ajunge la ușile noastre. Nu trebuie să primim pe nimeni, n-are ce să caute la noi în poartă, de oriunde ar veni el! Să nu ne băgăm în casă ce n-avem nevoie. Nu e cazul de daruri de la greci”, a declarat medicul Streinu-Cercel la Antena3.

Și reprezentatul OMS promovează exact aceeași idee de separare a familiei, pentru “binele lor”. Probabil că de aici, de la OMS, primesc indicațiile și slugile noastre, care răspândesc frică, cenzurează absolut orice studiu care demontează modelele OMS și amenință oamenii cu izolarea pe perioadă nedeterminată.

Când însuși Președintele României are un discurs amenințător și absolut sinistru, nu e de mirare că mass-media acționează așa.

Dar, stați liniștiți, că același lucru se întâmplă și peste hotare. Mass-media refuză să arate protestele uriașe din Minnesota, Michigan, împotriva izolării la domiciliu și împotriva închiderii întreprinderilor.

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: