Aerul liber și lumina soarelui în tratarea și prevenirea COVID-19, STUDII

Un studiu apărut zilele trecute, făcut de Departamentul Securității Naționale din SUA (DHS,Homeland Security), a demonstrat că, într-adevăr, soarele (căldura) și aerul liber omoară mai repede coronavirusul. Cu alte cuvinte, izolarea, temperaturile scăzute, aerul uscat, asigură supraviețuirea și răspândirea COVID-19.

Aveți aici întregul studiu: https://www.scribd.com/document/456897616/DHSST

Totodată, un reputat cercetător și epidemiolog a avertizat, acum două săptămâni, că măsurile de izolare impuse de SUA și de restul lumii duc, mai degrabă, la prelungirea focarului de coronavirus și nu la atenuarea răspândirii sale.

Knut Wittkowski, fostul sef al Departamentului de Biostatistică, Epidemiologie și Proiectare a Cercetării de la Universitatea Rockefeller din New York, a declarat într-un interviu acordat presei că acest coronavirus ar putea fi „exterminat” dacă le-am permite oamenilor să ducă vieți normale și dacă îi protejăm doar pe cei vulnerabili până când pericolul va dispărea.

„Oamenii  încearcă să aplatizeze curba. Nu știu de ce. Dar, ceea ce se întâmplă, de fapt, dacă aplatizați curba, este sa prelungiți raspandirea virusului și, deci, epidemia durează mai mult timp. Și nu văd un motiv bun pentru ca o boală respiratorie să existe în randul populației mai mult timp decât este necesar ”, a spus el.

„În cazul bolilor respiratorii, singurul lucru care oprește boala este imunitatea de turmă. “

Wittkowski sustine că ciclul standard al bolilor respiratorii este prezenta unui focar timp de două săptămâni, inclusiv un vârf, după care virusul “dispare”. Chiar și într-un regim strict de „distanțare socială”, virusul va găsi în continuare modalități de a se răspândi, mai lent:

“Nu puteți opri răspândirea unei boli respiratorii în cadrul unei familii și nu o puteți împiedica să se răspândească la vecini, medici, oricine. Oamenii sunt fiinte sociale si chiar și în perioade de distanțare socială, au contacte și oricare dintre aceste contacte ar putea răspândi boala. Se va intampla încet și astfel nu va avea imunitatea de turma, dar se va raspandi. Și va continua pentru totdeauna, dacă nu vom relaxa masurile de autoizolare.”

Citiți întregul interviu aici: https://ratical.org/PerspectivesOnPandemic-II.html

Același lucru s-a întâmplat în cazul Gripei Spaniole:

Pe scurt, medicii au descoperit că pacienții cu gripă severă care au fost tratati în aer liber s-au recuperat mai bine decât cei tratați în interior. O combinație de aer proaspăt și lumina soarelui pare să fi prevenit decesele în rândul pacienților; și infecțiile în rândul personalului medical. [1] Există suport științific pentru acest lucru. Cercetările arată că aerul exterior este un dezinfectant natural. Aerul proaspăt poate ucide virusul gripal și alți germeni dăunători. În egală măsură, lumina solară este germicidă și acum există dovezi că poate ucide virusul gripal.

Tratament în aer liber în 1918

În timpul marii pandemii, două dintre cele mai periculoase locuri in care un om se putea afla erau cazărmile militare și navele de lupta. Suprapopularea și ventilația proastă au făcut ca soldații și marinarii să prezinte un risc ridicat de contactare a gripei și a celorlalte infecții respiratorii. Nu mureau din cauza gripei, au murit de pneumonie și alte complicații. În timpul Primului Război Mondial, chirurgii militari au folosit în mod obișnuit lumina soarelui pentru a vindeca rănile infectate. [9] Știau că era un dezinfectant.

4 thoughts on “Aerul liber și lumina soarelui în tratarea și prevenirea COVID-19, STUDII

  1. Am inceput sa te urmaresc cu mare interes. Ma bucur ca asemenea subiecte se discuta si la noi. Nu stiu daca stii de Jay Dyer. Ti-l recomand cu mare drag. E un tip ce discuta aceleasi subiecte, si se documenteaza super bine.

  2. Trebuie neaparat sa creem un laborator biologic, dotatat cu camere de supraveghere de inalta calitate,sa transmita IN DIRECT analize, teste … pentru ne convinge de existenta unei pandemi, fiindca sunt multi oameni de stiinta care spun ca aceasta pandemie este inexistenta, spun ca sunt teste care indica fals in 80% din testari … Sa nu mai fim luati de prosti. Sa vedem ce este pana la urma cu testele acestea, sa se faca in direct 10 teste un bolnav de coronavirus sa vedem daca arata toate testele acelasi rezultat. La o pesoana sanatoasa, la fel, 10 teste sa aflam daca arata acelasi rezultat. Sa punem un individ infectat fata in fata cu unul sanatos si pentru a vedea daca se raspandeste virusul. Tot fel de gripa porcine, aviare, … fara a avea proprii nostri medici sa ne expune totul pe fata, stam in bezna. Toti avem responsabilitatea sa semnam o petitie pentru realizarea acestui laborator on-line.
    https://www.facebook.com/groups/239625660452926/

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: