Câștigătorul premiului Nobel pentru descoperirea virusului HIV, dezvăluiri bombă despre originea COVID-19.

Redau parțial dialogul din cadrul emisiunii de radio din Franța:

Profesorul Luc Montagnier: Pentru mine a fost surprinzător să identific chiar secvența virusului HIV în genomul noului coronavirus. Studiind toată viața acest virus, mi-am dat seama că nu avea cum să se producă o astfel de mutație, de îmbinare, în mod natural.

“Credeți că a fost creat în laborator? Este o armă biologică?”

Profesorul Luc Montagnier:În mod clar a fost creat și scăpat din laboratorul din Wuhan și din ce am observat, cred că se încerca crearea unui antivirus pentru HIV, de acolo și prezența sa în genomul coronavirusului. Practic, voiau să facă în așa fel încât acest COVID-19 să țină sub control efectele HIV. Nu există nicio dovadă științifică care să arate că virusul este de origine naturala. Eu cred că a fost scăpat accidental din laborator.

“Ne vom vindeca, va dispărea virusul?”

Profesorul Luc Montagnier: Hehe, o întreabare bună. Știți, natura are mereu metoda proprie de a reașeza lucrurile în matca normală, adică virusul își va pierde din patogenie, din mai multe motive. Da, vom avea morți, dar îi vom avea indiferent de măsurile luate.

“China trebuie blamată?”

Profesorul Luc Montagnier: Uitați cum stă treaba… Guvernul Chinei trebuie să fie transparent în ceea ce privește informația științifică, știința nu trebuie să fie asuprita. China trebuie să producă documentele referitoare la originea coronavirusului. Trebuie remarcat faptul că de toată această pandemie au încercat să profite anumite persoane pentru a-și îndeplini agenda proprie. Mai trebuie spus și faptul că laboratorul din Wuhan a fost finanțat masiv de americani pentru cercetări, încă din anii 2000! Adevărul iese mereu la iveală, deci China trebuie să-și asume faptul că erorile umane sunt normale și să spună adevărul pentru că sunt o țară mult prea mare pentru a nu-și recunoaște vina.

Eu am documentat treaba cu finanțarea americană, chiar zilele trecute: https://iosefinapascal.com/2020/04/13/administratia-obama-a-finantat-laboratorului-de-virusologie-din-wuhan-cu-37-milioane-de-dolari-pentru-a-efectua-cercetari-sars-coronavirus/

Aceste dezvăluiri, făcute de un reputat și premiat om de știință, vin în aceeași zi în care un cercetător israelian face aceleași gen de afirmații științifice despre originea coronavirusului.

Dialogul integral îl puteți asculta aici: https://www.pourquoidocteur.fr/Articles/Question-d-actu/32184-EXCLUSIF-Pour-Pr-Montagnier-SARS-CoV-2-serait-virus-manipule-Chinois-l-ADN-de-VIH-podcast

6 thoughts on “Câștigătorul premiului Nobel pentru descoperirea virusului HIV, dezvăluiri bombă despre originea COVID-19.

      1. Ti se pare fair sa ma blochezi? 🙂 Doar pentru ca tu crezi ca un articol bine documentat, cu surse reale, peer-reviewed si din care oricum ai priceput maxim 3 cuvinte ti se pare “fals din start” si il contracarezi cu un link de pe foxnews? Serios? :))))
        E plin internetul de virusologi de cariera.

  1. daca sunteti de “partea buna “fortei” (si eu cred asta) suntem norocosi sa stim ca doi “cavaleri jedi ” se saluta !

    1. Binele învinge, întotdeauna. Și virulenta cu care atacă și cenzurează acești scelerati articolele noastre dovedește că sunt DISPERAȚI. Sfârșitul e aproape

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: