“În calitate de femeie…” la Caracal

Feminismul si oportunismul politic din cazul Caracal

Că Iohannis face alpinism pe cadavre și se grăbește să îngroape oameni pentru interes electoral personal, știm de la Colectiv. Împreună cu cei pe care i-a girat la guvernare, fără să fie validați de poporul român: Cioloș și compania. Că a încercat asta și în cazul Caracal, transmițând condoleanțe familiilor, aruncând cartofu’ fierbinte în curtea Guvernului, era de așteptat. Dar să vezi aceleași methne la “Mama Națiunii”, adică Viorica Dancila, asta e groaznic, “în calitate de femeie”.

fc0031dde3258fdca05a5fed1bd20691532c9493

Atât Președintele Klaus Iohannis, cât și prim-ministrul Viorica Dancila, s-au grăbit să transmită condoleanțe familiilor Melencu și Macesanu, încă din primele zile ale scandalului, deși nici până în ziua de astăzi nu există vreo probă indubitabilă care să ateste moartea fetelor. Mai mult, Mama Națiunii propusese un REFERENDUM. Pentru ce? Pentru “pedepse sporite”.

După cum am mai zis în nenumărate rânduri, nu pedepsele lipsesc, ci oamenii care să le dea. Respectiv, oamenii care să informeze autoritățile asupra existenței acestor rețele, precum și autorități independente de jocuri mafiote și politice care să investigheze aceste cazuri, care, ulterior, ajung la un judecător. La judecător ajung și “plicurile galbene” și uite așa, mai intră câte un Dincă, câte un Cocoș, scăpând capii și beneficiarii.

157269

Dar, de departe, cea mai mare “gafă” îi aparține Ministrului Justiției, Ana Birchall. Această a transmis rezultatul raportului PRELIMINAR al INML familiei Macesanu, încălcându-și atribuțiile de servici. Ulterior, s-a dovedit că acest raport nici măcar nu era finalizat, nici nu ajunsese la autoritățile competențe, iar familia Macesanu este rezervată în privința veridicității acestui raport. Birchall susține că a dat acest telefon “ca de la mama, la mama”. Lăsând la o parte faptul că nu avea competența să facă asta, cam ce fel de mama, cam ce fel de femeie, poți fi, dacă tu te grăbești să arunci o fată în groapă? Cam ce fel de Ministru al Justiției ești, dacă singurele măsuri pe care le găsești tu în combaterea crimei organizate e să mărești pedepsele și să îngreunezi demersurile tuturor deținuților pentru a beneficia de eliberare condiționată? Judecătorul, în cazurile aceste grave, poate interzice eliberarea condiționată, la fel cum o poate și aproba.

De menționat și declarația Georgianei Hossu, adjunct DIICOT, care din prima zi susținea ideea crimei, respectiv, incinerarea fetelor. De ce această grabă de a îngropa fetele dispărute?

Hoitareală ONG-ista

Untitledkkk

67247797_2413025665431646_8411814743387406336_n

Nu puteau lipsi de la acest miting electoral eternii hoitari, ONG-istii, mai exact, așa-zisele ONG-uri feministe. Acestea au îngropat, inca din primele zile ale anchetei, fetele, au aprins lumânările, au stat la poze și au găsit vinovații: BĂRBAȚII.

Aceste adunături de activiste plătite să lucreze în DEFAVOAREA femeilor din România, de fapt, nu mișcă un deget pentru victimele abuzului. “Nu avem ce să facem, trebuie să vorbiți cu autoritățile”, aceleași autorități pe care ele le condamnă și vor să le desființeze, aceleași autorități care, deseori, sunt pe-o mâna cu astfel de grupări. Dar ele salvează femeile din România.

Toate “cazurile” de mai sus sunt astfel de “salvatoare”, care se folosesc de sentimentalisme și misandrie pentru a-și pune agenda politică în aplicare. Nu așa se face, doamnelor. Solidaritatea între femei ar trebui să însemne LUPTĂ PÂNĂ LA CAPĂT: Lupta pentru aflarea adevărului, lupta pentru ajutorarea victimelor si protejarea lor, lupta pentru a preveni aceste fapte odioase și pentru a destructura aceste rețele la nivel înalt, ale căror victime sunt, în special, femeile. Nu ar trebui sa fie “o chest’une de oportunitate politica”, dupa cum ar zice BARBATUL scelerat din varful statului.

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: