HALUCINANT: Prezidențiabilul american care susține avorturile în masă pentru a combate schimbările climatice!

Candidatul la prezidențialele din 2020, Bernie Sanders

download (5)

Membrul partidului Democrat, idolul tefelimii americane, un fel de Mihai Sora, care a îmbrățișat, in mod public, marxismul, își exprimă acum susținerea pentru utilizarea „avortului” că un mijloc de a controla demografia globală! Adică, exterminarea ființelor umane, în punctul lor cel mai vulnerabil, ca o modalitate de a reduce populația lumii.

Finanțarea genocidului în numele “ecologiei”

Bernie Sanders spune că plătitorii de taxe din SUA ar trebui să finanțeze programe în „țările sărace” pentru a ajută femeile să facă avorturi:

download (6).jpg

“Mai ales în țările sărace din întreaga lume, unde femeile nu doresc neapărat să aibă un număr mare de bebeluși și unde pot avea ocazia controlului nașterii, avortul este o soluție pentru a controla numărul de copii. O soluție pe care eu o sustin foarte foarte mult!”, a declarat public Bernie Sanders.

Cu ce este această afirmație diferită de ceea ce făceau Hitler, Stalin, Mao ? Cu absolut nimic. Lupta împotriva “schimbărilor climatice” este o lozincă, în spatele căreia se ascunde o agendă politică, exact ca în cazul “anticorupției”. Am scris în detaliu în alt articol: Articolul despre Noua Lupta Anticoruptie

Dacă v-aș întreba care este cauza principală de deces la nivel global, îmi imaginez că primul răspuns care v-ar veni în minte ar fi o boală precum cancerul. Apoi, puteți lua în considerare SIDA, fumatul, sau decesele cauzate de abuzul de alcool si droguri, sau accidentele de circulație. Combinate, cele patru sunt responsabile pentru moartea a peste 11 milioane de oameni din întreaga lume.

Dar principala cauză de deces din lume nu este una dintre acestea:

În 2018, 41,9 milioane de sarcini au fost încheiate prematur, ceea ce face avortul principala cauză de deces din lume.

Cifra uluitoare a fost publicată de Worldometers, un site care adună date statistice din surse precum Organizația Mondială a Sănătății. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea celorlalte cauze de deces din lume, avortul poate fi prevenit aproape mereu.

Acum, va întreb, cetățeanul, senatorul DEMOCRAT, Bernie Sanders, este mai periculos, prin ceea ce susține, decât Liviu Dragnea? Cine merită să fie expulzat din SUA, un om care susține crimă în masă că mijloc de combatere a “schimbărilor climatice”, sau fiica omului care a angajat două femei “pe nașpa” ?

Nu știu ce face Trump în lupta sa cu democrații comuniști, cert este că esueaza si ca ne afecteaza relatia de parteneriat, pentru ca pozitia SUA vis-à-vis de România este fix aceeași ca pe vremea lui Bush și Obama. Adica una de vasalitate criminală.

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: