The enemy of my enemy is my friend.

Cum ar spune strategia militara…

Propaganda anti-Dragnea distruge vieți, alegeri si …Sudoku?

O parte a sistemicilor s-au lămurit că operațiunea “Să-l băgăm pe Dragnea la pușcărie” nu le-a fost de folos pe termen lung, fie și doar din faptul că au rămas fără “obiectul muncii”, adică al urii.

69666936_374782573445815_2971270787828285440_n.jpg

Dar motivația e mai complexă decât atât, Dragnea era omul care se lupta cu ambele părți ale sistemului. Cel care a scos la suprafață mizeria mafiotă din PSD, deci i-a deranjat și pe sistemicii acoperiți. Nu știți care sunt? Eh na, i-ați văzut deja  în acțiune în guvernarea PSDancila post-Dragnea. De la înlocuirea consilierilor cu agenți SIE și traficanți de copii, la eliminarea creierelor care au creionat programul de Guvernare, până la folosirea STS, respectiv a softului ILEGAL, în cadrul alegerilor din noiembrie.

Coldea și-a dat seama că odată ce a fost scos Dragnea din joc, alegerile se rezumă la jocuri militare securistoide, si ca Hellvig are mult mai mulți candidați acoperiți în aceste alegeri decât Coldea. Acești candidați nou apăruți îl scot, efectiv, din joc pe Barna, asigurând o finală Dancila-Iohannis, deci un al doilea mandat pentru Iohannis.

Sigur că Andrei Caramitru vorbește doar despre o parte a sistemului, mai exact cea “USL”. Până la urmă, cine a reprezentat USL? Păi, Ponta, Antonescu, Werner, adică PSD-PNL, adică actualii Helvigi, cu mici schimbari de nume. Mesajul postat de Caramitru nu este nici sinceritate, nici propagandă electorală, ci un mesaj din partea lui Coldea, care a realizat că, odată cu cazul Caracal, Barna este scos din turul doi. Pe acest esicher au intrat doi “independenți”: Diaconu și Cumpanasu, doar că ambii au potențialul de a rupe din  electoratul PSD, lucru imposibil pentru Barna. Singura armă a lui Coldea ar fi eliberarea lui Dragnea, care se va întâmplă oricum, odată ce apare motivarea CCR, citiți mai jos de ce va beneficia Dragnea de decizia CCR și înțelegeți de ce nu vor să o dea:

69296818_1687599708040099_6740511362125922304_n

Propaganda anti-Dragnea a ajuns si in Almanah SUDOKU

Untitledsss22.png

Stai și te întrebi când vom vedea hârtie igienică imprimată cu tâmpenii neamuzante de genul. Din moment ce propaganda anti-Dragnea a ajuns și în Almanah SUDOKU, de ce ne miră deciziile politice ale CCR? Mulți oameni au picat după fenta “CCR a respins referendumul în unanimitate”, deci “CCR e bună”. Greșit, singurul motiv pentru care s-a întâmplat asta e pentru că scopul referendumului nu a fost cel descris de către propagandă, ci a fost folosit drept platforma electorală, dar și un mijloc de fraudare a alegerilor. Bașca, odată cu acest referendum, Hellvig/Iohannis a stricat proiectul “Fără Penali” al USR-ului.

De ce suferă miile de oameni care nu au beneficiat de un proces echitabil? Din cauză că CCR care nu vrea să dea motivarea, fără vreo explicație, decât cea a “oportunității politice”. Și pentru că așa vrea “strada”, adică securiștii care au decis arestarea lui A DOUA ZI după alegerile europarlamentare.

Au creat un precedent periculos cu Năstase, l-au perfecționat cu Dragnea, distrugând sute, mii de vieți pe parcurs. Dar, s-ar putea că acest caz Caracal, mai exact opinia publică indignată de anchetă, să distrugă mașinațiunea de poliție politică, numită “Stat de Drept”. Pentru că se vedea treaba că și cu Dragnea la pușcărie, mafia prosperă, copiii dispar și procurorii bagă sprinturi în fața responsabilității, lucruri care cântăresc mai greu în opinia publică, decât “vilele lui Dragnea din Brazilia”.

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: