Werner Express-ul a deraiat oficial!

Se aplică rețeta din Italia si in România?

p14 Matteo Salvini, head of the Italian political party, Lega Nord, wears a T-shirt reading Stop Invasion during a demonstration with far-right activists against immigration in 2014 in Milan

Și italienii au “Pontacii” lor care trădează guvernarea, eliminându-l pe Salvini din guvern. S-a format ieri o alianță între M5S și PD, două partide care se prezentau a fi inamice, pentru a preveni continuarea guvernării alături de Liga Nordului a lui Salvini. Mai ales că acesta dorea alegeri anticipate pentru a schimba componența Parlamentului și, respectiv, a guvernului. Salvini a avut mereu o retorică anti-Bruxelles și a și câștigat alegerile europarlamentare. Acesta chiar a denunțat alianța ca fiind una formată “in laboratoarele de la Bruxelles”.

Această mișcare pare a fi un diktat și vine după întrevederea lui Giuseppe Conte cu liderii celorlalte țări de la summitul G7.

received_643321526488194.jpeg
În cazul României, bățoșeala aberantă a Wernerului, respingerea propunerilor de miniștri, acuzațiile neprobate despre “criza guvernamentală” și “guvernul corupt”, vin după întrevederea cu Donald Trump, ceea ce, de la distanță, par a fi tot rodul unui diktat. Totodată, însuși Trump a lăudat la întrevedere creșterea economică a României. Nu ar fi prima dată când Werner își exacerbează psihopatia și bipolaritatea, una zice acasă, alta zice în deplasare. Cam așa a procedat și la UE după terminarea mandatului Președinției rotative a României.
Indiferent de unde vine motivația acțiunilor lui Werner de ieri, că e în urma vizitei din SUA, că l-o fi altoit Mama Merkel după vizită, că o fi chiar rodul megalomaniei lui, cert este că și-a început campania cu “stângu-n dreptu”.
Se pare că Werner ori este catindatul de sacrificiu  șivom asista la o colosală înfrângere, sau chiar retragere, fiind folosit doar pentru a asigura o guvernare favorabilă Bruxelles-ului, ca in Italia. Ori ăsta este “to-do list-ul” pe care trebuie să-l îndeplinească pentru un nou mandat. Singurul mod în care l-ar ajuta căderea guvernului, ar fi că ar pune mâna pe prefecți și ar asigura blatul electoral la nivel local, prin șantajul cu finanțarea guvernamentală.
Oricum, mișcările de ieri au fost de un amatorism rar și au provocat o silă chiar și în rândurile Hashtagistilor, care oricum au catindatul lor. Nu poți fi protectorul “justiției independente” și, totodată, să susții un Ministru al Justiției PSD-ist, adică pe Ana Birchall, în defavoarea unui tehnocrat adevărat, adică Dana Gârbovan. Degeaba fură startul și își pune Werner zeci de mii de afișe PORN (Pentru O Românie Normală), dacă atunci când iese pe sticlă, silabisind și mușcând cu poftă din cuvinte, dacă nu poate aduce argumente pentru acuzațiile sale.
Bașca, prin discursul și pseudo-motivarea de ieri, a încercat să atragă partenerii internaționali într-un scandal național, creat tot de el și pus în mișcare de către Alianța UN OM, Pontăceanu. A încercat să-și justifice acțiunile prin intermediul lozincilor globaliste: “ce vor spune partenerii strategici” și “periclităm parteneriatul”.

Evident că lumea a dedus din aceste afirmații că Werner a primit un dictat de la ei, ceea ce e foarte posibil, dar se poate să fie doar rodul bipolarității lui politice și psihopatiei înnăscute. Imprevizibilitatea lui, mitomania, narcisismul și amatorismul lui politic pot băga România într-un conflict internațional, ceea ce ar pune, oficial, sigiliul de “COLONIE NEGUVERNABILA” pe țară.

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: