Regina trăiește! Globaliștii sunt disperați!

Ipocrizia, în pura și splendida ei formă, poate fi observată în Marea Britanie acum. Azi dimineață, toți monarhistii, toți fanaticii care își cumpără breloc cu cuplurile regale și torturi cu fața lui Charles, care stau și pândesc fiecare nuntă regală, erau în extaz. Osanale peste osanale aduse Reginei. Acum patru ore, în schimb, se scufundaseu.

De ce?

stream_img (1).jpg

Regina Marii Britanii a aprobat solicitarea premierului Boris Johnson de suspendare a Parlamentului cu doar câteva săptămâni înainte de expirarea termenului pentru BREXIT pe 31 octombrie. Asta înseamnă că Parlamentul nu va avea timp să adopte legi care l-ar putea opri pe primul ministru Boris Johnson să scoată Marea Britanie din UE fără un acord pe 31 octombrie. Boris Johnson insistă că vrea ca Parlamentul să fie suspendat, astfel încât să poată dezvolta o agendă pentru noul său guvern. El adaugă că Regina a programat un discurs pentru 14 octombrie, când își va prezenta agenda.

Solicitarea a fost trimisă către Palatul Buckingham încă de dimineață, când criticii BREXIT-ului erau entuziaști că Regina nu va curs solicitării.

Brusc, “împărații” din opoziție au rămas goi în față faptului împlinit. S-au dezbrăcat de toate aparențele și au început să o îngroape pe Regina. Fel și fel de invective, de diagnostice, de amenințări, de acuzații de lipsa de democrație, de TRĂDARE, au curs prin presă globalistă și pe social-media. Mișcarea a fost una surprinzătoare, într-adevăr, pentru că Regina Marii Britanii nu se implică în politică. Doar că aici e vorba viitorul țării și de respectarea unui vot democratic dat acum foarte mult timp.

Văd că mulți românași au impresia că pot decide ei, că știu ei mai bine ce vor cetățenii Marii Britanii, în privința BREXIT-ului. În contextul ăsta, Boris Johnson s-a exprimat deja asupra situației românilor stabiliți în UK, în urmă BREXIT, adică nu se va întâmplă nimic. Deci, nu vine apocalipsa pentru “diaspora”, așa cum se chinuie USR-iștii și ONG-iștii să ne convingă.

stream_img
Un fel de Closette Chichirau de UK

Deputații disperați ai lui Jeremy Corbyn au solicitat acum o grevă generală pentru anularea rezultatului referendumului, cerând mulțimilor să „iasa în stradă”. În timp ce activistii anti-BREXIT le-au ordonat politicienilor „să ocupe Parlamentul”.

Sună cunoscut, nu? Nu chiar Euromaidan, dar tot ceva de tipul OUG13.

 

trumpshutdownraises.jpg

Însă, după-amiaza, chiar si președintele Donald Trump a sustinut demersul lui Boris Johnson:

“Ar fi foarte greu pentru Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburistilor din Marea Britanie, să ceara un vot de încredere împotriva noului premier Boris Johnson, mai ales în lumina faptului că Boris este exact ceea ce a dorit Marea Britanie. Si se va dovedi a fi „ceva grozav!” Love UK ”

Pe scurt, dacă nouă nu ne-a plăcut cu Nuland si “Barroso”, atunci hai să nu dăm cu Barosu-n cap altora. Țara lor, votul lor, este democrație, au ales ce a fost mai bine pentru propriul popor în acel moment.

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: