Trump:”ANTIFA e organizație teroristă”.Oameni călcați în picioare pentru că țineau steagul Americii și pentru că își apărau magazinele de protestatari.

A cincea zi de proteste violente organizate de George Soros:

Devine din ce în ce mai clar faptul că aceste proteste nu au nimic de-a face cu moartea lui George Floyd, de care au uitat toți protestatarii, în timp ce incendiau și jefuiau magazine, băgau cetățeni simpli în comă, sau asediau secțiile de poliție.

Iată doar două exemple de oameni bătuți pentru că se plimbau cu steagul Americii pe stradă între protestatari, sau pentru că au ieșit să-și apere proprietățile și afacerile cu sabia în mână, conform drepturilor constituționale:

Barbat bătut de protestatari pentru că își apăra afacerea

Donate to support independent journalism [wpedon id=534] Donați pentru a susține jurnalismul independent

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, globalistă anti-Trump, a anunțat că donează 200.000$ pentru a plăti cauțiunea protestatarilor. Adică finanțează o organizatie teroristă? Da. Lady Gaga și-a arătat susținerea față de protestele violente și l-a făcut “rasist nebun” pe Donald Trump. Cam asta e linia de la Hollywood și din zona globalistă din politica americană.

Dar de ce ne mai miră acțiunile “vedetelor” de la Hollywood, care sprijină financiar o organizatie teroristă, dacă însuși pocurorul general din Minnesota, Keith Ellison, și-a arătat, public, sprijinul pentru ANTIFA?

Președintele Donald Trump a anunțat ieri că va desemna grupul extremist de stânga ANTIFA drept organizație teroristă.

“Statele Unite ale Americii vor desemna ANTIFA ca organizație teroristă”, a scris Trump pe Twitter.

Procurorul General al SUA, Bill Barr, a dat o declarație la scurt timp după cea a Președintelui.

„Violența instigată și creată de ANTIFA și de alte grupuri similare este terorism domestic și va fi tratat în consecință”, a scris el.

Panta, asta, descendentă, care duce la un război de rasă, este extrem de periculoasă, mai ales pentru comunitatea Afro-Americană, care nu este reprezentată, de fapt, de acești huligani plătiți cu ora (vedeți video mai jos, ANTIFA dând bani unor oameni).

Tot ieri, autoritățile au confirmat că majoritatea celor de la proteste NU erau din Minnesota, ci fuseseră aduși cu avionul din toată țara. Apar și tipi cu căscuță în ureche, care dădeau indicații “de scenă” . Figurație, organizare și logistică “de te doare capul”, cum ar zice ShaormAngi. Apropo, ANTIFA-#REZIST ai noștri ce mai fac? Joacă în deplasare?

[wpedon id=534]